Новини

Успешна реализация на проект от сътрудничеството ни с "Елдом Инвест" ООД

08.07.2020
"Инкотекс Груп" изпълни успешно първата фаза от проекта по проектиране, производство и доставка на електронни терморегулатори за произвежданите от "Елдом Инвест" ООД отоплителни конвектори.

Основното предназначение на терморегулатора е свързано с контрола на температурата на въздуха в помещението. Температурата се отчита чрез специален цифров сензор, калибриран при разделителна способност 0.1°с.
От друга страна, чрез устройството се акцентира и на безопасността на потребителя - проектирани са защитни функции при възникване на непредвидени ситуации, свързани с неправилно функциониране на конвектора - защита от замръзване, падане от височина на конвектора и други.
Занапред потребителите ще имат възможност да използват своите отоплителни конвектори много по-рационално, по-удобно и по-практично посредством вградения Wi-Fi модул за интернет свързаност, както и чрез предлаганата апликацията "Smart Home" за дистанционно управление на температурата у дома. Напълно приложими са опциите за "отложен старт", "седмичен програматор", "отворен прозорец" в зависимост от предпочитанията и начина на използване от крайния клиент.
Доставките по втората фаза на съвместния проект вървят по разписание - съгласно плана на доставки през 2020г. Вече има нови идеи и предварителни разговори за допълнителни разработки на "Инкотекс Груп" и последващи проекти през следващите 2 години.