Новини

"Лидер Лайт България" изпълни проекта по обновяването на уличното и парковото осветление в гр. Илион, Гърция

08.05.2020
По изпълнение на спечелената от Лидер Лайт държавна поръчка от октомври 2019 г. за доставка на осветителни тела с цел подмяна на уличното и парково осветление в гр. Илион, Гърция бяха изпълнени серия от доставки.
виж повече

Във връзка с наложеното извънредно положение, предизвикано от COVID-19, може да се запознаете с мерките, които наложи Инкотекс Груп

16.03.2020
Като организация, базираща своята дейност на лидерство на ръководството и като организация, осигуряваща съпричастност на хората и ангажираност за изпълнение на своите дейности заявяваме следното:
Разбираме важността от съдействие за намаляване на разпространението на COVID-19 в България. Оценили сме рисковете и сме въвели редица допълнителни правила с цел да предпазим здравето и безопасността на всички наши служители. Проверяваме всички алтернативни варианти за срещи и комуникации с нашите партньори, клиенти, доставчици и др.
Ето и конкретните действия, които вече предприехме и ще продължим да поддържаме до отмяна на засилените мерки срещу разпространението на coronavirus...
виж повече

Участие във форум, организиран от Българска Асоциация на Електротехниката и Електрониката (БАСЕЛ)

10.03.2020
На 09.03.2020г в заседателната зала на АИКБ в гр.София се проведе форум, който бе организиран от БАСЕЛ на тема "Развитие на енергийните ресурси на пазара на електирческа енергия." 
виж повече

Разработка и производство на електронен терморегулатор за Елдом Инвест

18.02.2020
Електронният терморегулатор INCOTEX е IoT устройство, което компанията разработи и внедри за нуждите на Елдом Инвест ООД. Това изделие се вгражда в серия отоплителни конвектори.
виж повече

Внедряване на нова SMD-линия в производство

15.01.2020
В началото на 2020г. компанията пусна в експлоатация още една SMD-линия (последно поколение) на производство в Ботевград. По този начин общия брой на функциониращите собствени SMD-линии за асемблиране и насищане в производствената база стана 3.
виж повече