Новини

Кампания „Жълти стотинки“

31.01.2023
С огромна радост, удовлетворение и усещане за полезност отбелязваме успешното приключване на благотворителната кампания „Жълти стотинки“, която  „4С4 ГРУП“ пое през пролетта на 2022г. Крайният резултат от нея са набраните средства в размер на 2400 лв, с които беше закупено медицинско оборудване за нуждите на АГ отделението в МБАЛ гр.Ботевград.
Самото предаване на медицинската апаратура за електрохирургия направихме символично в Деня на родилната помощ – 21.01.2023г в присъствието на благодарния екип на болницата, кмета на града, няколко медии и други. Вярваме, че сме  допринесли за едно по-добро и по-качествено обслужване на най-малките пациенти на болницата занапред. Знаехме предварително от какво конкретно се нуждаят и проведохме целево цялата кампания – и като време и като бюджет.
От името на Ръководството на „4С4 ГРУП“ и инициаторите на тази идея, изразяваме благодарност към всички служители, външни лица и партньори на фирмата, които участваха благородно и доброволно в нея - със  своето сърце, собствени средства и постоянство през изминалите месеци. Скромен, но безценен принос към бъдещето на малките деца, заради които си струва всяко едно усилие, подкрепа и съпричастност.
Оставаме с убеждението, че като отговорни хора трябва да продължим  в същата посока на финансово подпомагане и да превърнем „Жълтите стотинки“ в прекрасна инициатива с продължение. Защото да дариш в трудни времена е въпрос не толкова на пари, а на добро отношение, осъзнато социално поведение и разбира се, отдаденост на идеята с много любов.