Новини

4С4 ГРУП в подкрепа на инициативата “Мартенички с кауза’’

27.02.2023
В наши дни мартеницата е символ на любов, здраве и дълъг живот. В белия цвят е втъкана чистотата на отношенията между хората, а червения носи топлината на приятелството.

Водени от традицията, символиката и идеята за съпричасност, в края на м. февруари 2023г година служителите на 4С4 ГРУП ентусиазирано се включиха в кампанията “Мартенички с кауза’’, изработвайки собственоръчно повече от 250 мартенички в подкрепа на Фондация „Карин дом“, гр.Варна. Организацията е с нестопанска цел, но с водеща рола в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства.

Импровизирано сформираните „работилници за мартеници“ се превърнаха в приятна творческа среда, от която се създадоха най-различни по красота, големина и трудност на изработка мартеници. Още един чудесен пример за екипна работа в компанията като всеки даде своя индивидуален принос в името на една благородна инициатива за подкрепа на децата. Без специални умения или подготовка, но с усмивката и старанието на всеки служител ...

Оставаме с усещането, че подкрепихме скромно, но с огромно желание благотворителния базар на „Карин дом“, гр.Варна. Приходите от продажбите на ръчно-изработените мартеници от 4С4 ГРУП ще бъдат използвани за включване на нови треньори за плувни сесии и физиотерапия за децата.

Нека красивия празник Баба Марта донесе повече радост на всички, но и повече светлина в специализираните центрове за деца в нужда като „Карин дом“!